-->

ANLÆG AF TERRASSE EFTER DINE ØNSKER​

​Drømmer du om en ny, flot terrasse med smukke fliser, eller trænger den gamle til at blive rettet op? Uanset hvad opgaven lyder på, kan vi hjælpe.

Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og vi udfører anlæg af terrasse for kunder i blandt andet Randers, Bjerringbro, Silkeborg og omegn.

Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat

For os er det vigtigt at indlede projektet omkring dit nye terrasseanlæg med en grundig snak med dig om forventninger, ideer og priser. På den måde kan vi sikre, at du bliver tilfreds med det færdige resultat, og at det lever op til dine ønsker.

Hos os er en pris en pris. Har vi derfor aftalt en pris på anlæg af terrasse, kan du regne med den. Du vil med andre ord ikke opleve nogen ubehagelige overraskelser, når du lader Anlægsgruppen stå for din nye terrasse – hverken i løbet af anlægsarbejdet, eller efter vi har leveret det færdige projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på anlæg af terrasse

Skal vi hjælpe dig med din nye terrasse? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så du har en samlet pris at gå ud fra.

Ring til os på telefon 2713 1140 eller skriv til vores e-mail awj@anlaegsgruppen.dk.​​

Følg med ​på Facebook

Følg os og få større indblik i hverdagen hos Anlægsgruppen V/ Alexander Winther Jensen

Topanmeldt på Facebook​

Læs flere anmeldelser fra vores yderst tilfredse kunder 

Anmeldelser fra vores kunder

Hvad har vores kunder at sige?

Lis-Anette Arildsen

Dygtig, god service, fornuftig pris, effektiv, ansvarsbevist, kommer til aftalt tid, dette kendertegner Anlægsgruppen Vi vil hermed give Alexander de bedste anbefalinger med på vejen og glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Maria Boris Mikkelsen

​Alexander er en fantastisk og dygtig gartner, som ved hvad han laver og giver rigtig gode råd til have osv😊😊jeg kan varmt anbefale anlægsgruppen, hvis man skal være tryg og sikker på ens have blir fin😊😊😊​

Marianne Halkjær

Alexander laver et rigtigt godt stykke arbejde, og giver sig god tid til at tale med kunden, om dens ønsker. Han er en rar og behagelig person. Kan kun anbefale ham.​