Anlæg af terrasse

Anlæg af terrasser efter dine ønsker

Når det gælder anlæg af trapper, støttemure, kanter og kantsten, belægninger eller totalrenovering af haven er det her Anlægsgruppen kommer ind i billedet. Vi har i mange år arbejdet professionelt med nyanlæg, omlægninger og vedligeholdelse af terrasser, indkørsler og haver.

Er græsplænen slidt og trænger til en omlægning har vi stor erfaring i nyanlæggelser af græsplæner, både såning og udlægning af rullegræs.

Har du brug for opsætning af hegn og plantning af hæk, buske og træer til

Drømmer du om en ny, flot terrasse med smukke fliser, eller trænger den gamle til at blive rettet op? Uanset hvad opgaven lyder på, kan vi hjælpe.

​Vi har mere end 10 års erfaring i branchen, og vi udfører anlæg af terrasse for kunder i blandt andet Randers, Bjerringbro, Silkeborg og omegn.

​Vi sikrer dig et tilfredsstillende resultat

For os er det vigtigt at indlede projektet omkring dit nye terrasseanlæg med en grundig snak med dig om forventninger, ideer og priser. På den måde kan vi sikre, at du bliver tilfreds med det færdige resultat, og at det lever op til dine ønsker.

Hos os er en pris en pris. Har vi derfor aftalt en pris på anlæg af terrasse, kan du regne med den. Du vil med andre ord ikke opleve nogen ubehagelige overraskelser, når du lader Anlægsgruppen stå for din nye terrasse – hverken i løbet af anlægsarbejdet, eller efter vi har leveret det færdige projekt.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud på anlæg af terrasse

Skal vi hjælpe dig med din nye terrasse? Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så du har en samlet pris at gå ud fra.

​Ring til os på telefon 2713 1140 eller skriv til vores e-mail awj@anlaegsgruppen.dk.​​