-->

FLISEBELÆGNING AF ALT FRA INDKØRSLER TIL TRAPPER​

Skal du have lavet en ny indkørsel med bundopbygning til tung trafik - eller måske have anlagt en trappe op til huset? Hos Anlægsgruppen i Thorsø ved Aarhus udfører vi alle former for flisebelægning og nyanlæg.

Vi er en mindre virksomhed med over 10 års erfaring. Vi arbejder for private husejere, boligforeninger og grundejerforeninger i områderne omkring Silkeborg, Randers og Bjerringbro.

Nyanlæg af alt fra havestier til græsplæner

Skal du have lavet en ny terrasse i haven, eller er de gamle fliser blevet trætte?

Vi tilbyder alt inden for nyanlæg og flisebelægning, for eksempel følgende:

  • Trapper
  • Terrasser
  • Indkørsler
  • Støttemure
  • Stensætning
  • Græsplæner
  • Havebassiner.

Vi lægger meget vægt på at få en grundig snak med dig om idéer, forventninger og priser, inden vi går i gang. Så er vi sikre på, at du bliver helt tilfreds med vores flisebelægning.

Hos Anlægsgruppen er en pris en pris. Du vil ikke opleve ubehagelige overraskelser hos os - hverken undervejs i forløbet, eller efter vi har fuldført arbejdet for dig.

Kontakt os og få et tilbud på din flisebelægning

Du er meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for nyanlæg og lægning af fliser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Du kan ringe til os på telefon 2713 1140 eller du kan skrive til e-mail awj@anlaegsgruppen.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.​​

Følg med ​på Facebook

Følg os og få større indblik i hverdagen hos Anlægsgruppen V/ Alexander Winther Jensen

Topanmeldt på Facebook​

Læs flere anmeldelser fra vores yderst tilfredse kunder 

Anmeldelser fra vores kunder

Hvad har vores kunder at sige?

Lis-Anette Arildsen

Dygtig, god service, fornuftig pris, effektiv, ansvarsbevist, kommer til aftalt tid, dette kendertegner Anlægsgruppen Vi vil hermed give Alexander de bedste anbefalinger med på vejen og glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Maria Boris Mikkelsen

​Alexander er en fantastisk og dygtig gartner, som ved hvad han laver og giver rigtig gode råd til have osv😊😊jeg kan varmt anbefale anlægsgruppen, hvis man skal være tryg og sikker på ens have blir fin😊😊😊​

Marianne Halkjær

Alexander laver et rigtigt godt stykke arbejde, og giver sig god tid til at tale med kunden, om dens ønsker. Han er en rar og behagelig person. Kan kun anbefale ham.​