-->

Om os​

Anlægsgruppen er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor anlægsgartneri, fx. vedligeholdelse for boligforeninger, grundejerforeninger samt private. Vi laver alt fra nyanlæg med terrasser, indkørsler trapper og mure mm.

Vi laver ejendomsservice og træfældning. Kort sagt: Ingen opgave er for lille og ingen er for stor. Firmaet ejes og drives af Alexander Winther Jensen, der har arbejdet indenfor faget de sidste 10 år.

Hos os er kunden altid i centrum, og vi følger hvert projekt helt til dørs. I anlægsgruppen er en aftale en aftale, og du er således altid i trygge hænder ved at vælge os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.​

Følg med ​på Facebook

Følg os og få større indblik i hverdagen hos Anlægsgruppen V/ Alexander Winther Jensen

Topanmeldt på Facebook​

Læs flere anmeldelser fra vores yderst tilfredse kunder 

Anmeldelser fra vores kunder

Hvad har vores kunder at sige?

Lis-Anette Arildsen

Dygtig, god service, fornuftig pris, effektiv, ansvarsbevist, kommer til aftalt tid, dette kendertegner Anlægsgruppen Vi vil hermed give Alexander de bedste anbefalinger med på vejen og glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Maria Boris Mikkelsen

​Alexander er en fantastisk og dygtig gartner, som ved hvad han laver og giver rigtig gode råd til have osv😊😊jeg kan varmt anbefale anlægsgruppen, hvis man skal være tryg og sikker på ens have blir fin😊😊😊​

Marianne Halkjær

Alexander laver et rigtigt godt stykke arbejde, og giver sig god tid til at tale med kunden, om dens ønsker. Han er en rar og behagelig person. Kan kun anbefale ham.​