-->

STUBFRÆSNING,
​TRÆFÆLDNING OG RODFRÆSNING

Hos Anlægsgruppen i Thorsø ved Bjerringbro tilbyder vi træfældning for private, firmaer og foreninger i Silkeborg, Randers og omegn. Derudover tilbyder vi topkapning af træer, rod- og stubfræsning, og vi bortskaffer gerne træet for dig.​

Vi klarer alt inden for stubfræsning og træfældning

​Har du et gammelt træ, som skygger for sollyset eller er ved at vælte? Anlægsgruppen rykker gerne ud, hvis du har uønskede træer i haven. Vi rydder også gerne op efter storm og uvejr.

Vi har den rigtige forsikring og det rette udstyr til at fjerne selv de mest vanskeligt placerede træer. Vi samarbejder med veluddannede topkappere, som tager sig af særligt udfordrende træer.

​​

Topkapning og fjernelse af rødder

Vil du blot have trækronen beskåret, er topkapning en oplagt mulighed. Derudover kan vi fjerne roden. Det sker ved stubfræsning.

Hvad koster stubfræsning?

Kontakt os og hør mere om vores arbejde og få en pris på træfældning, topkapning, rod- eller stubfræsning af rødder. Ring i dag på telefon 2713 1140 eller send en e-mail til awj@anlaegsgruppen.dk. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

Følg med ​på Facebook

Følg os og få større indblik i hverdagen hos Anlægsgruppen V/ Alexander Winther Jensen

Topanmeldt på Facebook​

Læs flere anmeldelser fra vores yderst tilfredse kunder 

Anmeldelser fra vores kunder

Hvad har vores kunder at sige?

Lis-Anette Arildsen

Dygtig, god service, fornuftig pris, effektiv, ansvarsbevist, kommer til aftalt tid, dette kendertegner Anlægsgruppen Vi vil hermed give Alexander de bedste anbefalinger med på vejen og glæder os til vores fremtidige samarbejde.

Maria Boris Mikkelsen

​Alexander er en fantastisk og dygtig gartner, som ved hvad han laver og giver rigtig gode råd til have osv😊😊jeg kan varmt anbefale anlægsgruppen, hvis man skal være tryg og sikker på ens have blir fin😊😊😊​

Marianne Halkjær

Alexander laver et rigtigt godt stykke arbejde, og giver sig god tid til at tale med kunden, om dens ønsker. Han er en rar og behagelig person. Kan kun anbefale ham.​